Яна Панченко
МІСІОНЕР ПОВНОГО ЧАСУ
З юного віку моє серце вражало ідеєю місійної роботи, і мрія віддати своє життя Богу стала реальністю 15 серпня 2022 року на FireCamp, де я відчув глибокий поклик.

Протягом минулого року я служила з усієї душі місіонеркою у Solid Rock Mission на сході України. У цьому вигляді я приношу радість і вдячність Богу, займаючись різноманітними діяльностями - службою в дитячих таборах, проведенням евангелізаційних заходів, участю в жіночому служінні та поширенням повідомлення надії в селах, містах та лікарнях.


Відмовившись від стабільної роботи, я повністю прийняла заклик Ісуса, ставши Його руками та ногами серед націй. Зараз я розширюю запрошення для тебе приєднатися до мене на полі збирання врожаю. Разом ми можемо подорожувати далі та доторкатися до безлічі душ для Ісуса!

Заохочена Матвієм 10:7-8, моя візія чітка: "Ідіть і скажіть їм, що Царство Небесне наблизилось. Лікуйте хворих, воскрешайте мертвих, очищайте прокажених і виганяйте демонів. Дайте так, як ви отримали!" З наданою вище владою моя місія - лікувати, відновлювати та піднімати учнів, керуючись послухом перед Ним. Виконання Великого Послання - моє найглибше прагнення.

Подорожуючи стежками Господа, ваші молитви надзвичайно важливі. Я висловлюю скромне запрошення для тебе стати партнером у цій місії Євангелія. Ваша щомісячна чи одноразова пожертва відіграє важливу роль у приведенні багатьох до Ісуса - справжня честь та спільне благословення в поширенні світла Його любові!
"Кажу це не тому, щоб шукав я давання, я шукаю плоду, що примножується у вас плід ."
Філип'ян 4:17