2019

Свято Різдва в Школі-інтернаті (с.Сутиски)

У школі – інтернаті в с. Сутиски було справжнє свято Різдва, також дітки готуються до Нового року. Вірять, що 2020 буде для них кращим та добрішим! В залі було 200 дітей, які отримали солодкі подарунки - маленький, але такий приємний сюрприз для них. В багатьох діток взагалі немає батьків, є лише опікуни чи старенькі бабусі, які ще в змозі трішки допомагати їм.
На святі діти розповідали віршики, співали, танцювали та просто раділи, адже, для них організували такий день! Вони почули слово про Різдво та після того, як отримали подарунки - почали ділитись один з одним та з нами. Це було дивовижно, вони пригощають тих, хто їм зробив подарунок - це прекрасно!
За 2 роки роботи в школі – інтернаті ми побачили, що в серцях дітей є великі рани та образи на батьків. Один хлопчик, учень 7 класу сказав: "Я можу пробачити близьких і знайомих, але не можу пробачити тата.. Тому що мені уже 13 років, а я так і не чув його голосу і ніколи не бачив". Коли ми постійно, регулярно приїжджаємо до них, тоді бачимо такі щасливі очі та посмішки, а найголовніше - віру, що про них не забудуть. Тому це для нас дуже цінно: кожна поїздка, подарунок, допомога, розмова - це те, що змінює їх серця та вселяє віру в краще, довіру до інших!
Ua