2019

Враження підлітків від місіонерської школи (Частина 1)

"Мене звати Карен. На місіонерській школі я вже 5-ий раз і кожна школа по-своєму особлива. На цій школі нас вчили, як правильно служити дітям в таборах. Я навчився пунктуальності і дисципліні не тільки в таборах, а й в житті, і нарешті навчився роботі у команді. Дуже сподобалося прославлення , Бог торкався мого серця. Під час школи я познайомився з багатьма людьми. Велика подяка Solid Rock Mission за можливість духовного навчання!"
"Мене звати Евеліна. Не очікувала, що школа пройде так чудово. Я давно вже цікавлюся тим, як будувати гарні стосунки з людьми, як працювати в команді, вести людей за собою. Мене дуже захопила медицина, це була дуже корисна інформація про надання першої допомоги. Я рада, що побачила свої помилки, знайшла у собі нові таланти. Вірю, що під час наших таборів Господь буде піднімати нових лідерів".
"Мене звати Давід. Не дивлячись на те що на цій школі я вже вп'яте все одно це був незабутній час. Професійні і прекрасні люди проводили уроки. Їх приємно слухати. Важко сказати як добре мені було ці 3 дні".

Ua