2019

Чудні діла Господні (Свідчення місіонерки)

Вся слава і хвала Богу нашому за всю роботу, яку Він зробив в нас і через нас в Підліткової місіонерській школі в с. Знаменівка, Дніпропетровської обл. в Україні! Наша група вирушила в місіонерську поїздку в Україну в місію "Solid Rock", після закінчення Інтенсивної програми учнівства в м..Джексонвілл, Флорида. Ця програма тривала три місяць і у нас була можливість рости в наших відносинах з Богом, стати твердими і відданими учнями Ісуса Христа і підготуватися до учнівства інших. Наша група відчувала покликання від Бога поїхати саме в Україну після закінчення навчання. Хоча у деяких з нашої команди були фінансові труднощі і важкі обставини, Бог забезпечив нас, і ми змогли поїхати, не відчуваючи нестачі ні в чому. Слава Богу!
Ми служили в Україні в помісних церквах, ділилися своїми свідченнями і будували відносини. У нас також була можливість представити Різдвяну програму для дітей в двох різних селах, і обидва рази були повні зали. Ми поставили спектакль, в якому герої віддали свої серця Ісусу Христу. Ми також грали в ігри, співали пісні і роздали подарунки і призи всім дітям, які були присутні. Основною подією, яку ми мали можливість провести, була школа, яку ми проводили для підлітків в с. Знаменівка з 1 по 4 січня. У нас була група приблизно з 50 підлітків, і робота, виконана Богом в їх житті, була приголомшливою - вся слава Господу! У нас була можливість провести урок і час в спілкуванні і молитві з ними, поділитися свідченнями з особистого життя, провести церковні служіння, і у нас був цілий день внутрішнього зцілення. Теми уроків стосувалися євангелізації, духовної війни, обладунків Божих, ідентичності у Христі, Божих обітниць, духовних дарів, Божого покликання в житті людини і важливості полону думок. Один з найсильніших днів, який у нас був, був день внутрішнього зцілення. Це був день, коли у нас було п'ять занять з підлітками про відносини з батьками та іншими людьми, непрощення / прощення, пристрастях і сексуальних гріхах. На кожному занятті ми говорили про різні ситуації і залишали час для відповідей і молитви, коли ми, як лідери, були готові поговорити з підлітками і помолитися за окремі ситуації і проблеми підлітків. Кожна сесія була настільки сильною, що підлітки дійсно відкривали свої серця і ділилися з нами різними труднощами, через які вони пройшли, або поточними питаннями, з якими вони стикаються. Ми, як лідери, були здивовані тим, наскільки відкритими були їх серця і наскільки вони були готові ділитися з нами своєю боротьбою. Особисто я була так вражена, побачивши, як Святий Дух через мене говорить з іншими, використовує мене як посудину і звертається до різних ситуацій з життя підлітків. У мене були підлітки, які розповідали мені про біль, з якою вони стикалися в житті, і в цей момент Святий Дух нагадував мені Святе Письмо, щоб поділитися з ними. Святий Дух дійсно торкався їх життя, і було розказано багато свідчень про те, як Бог зцілив їх серця і змінив їх життя в той день. ВсяхвалаіславаГосподу!
АлінаОзеруга
Ua