2019

Враження підлітків від Місіонерської школи (Частина 2)

"Мене звати Аня. Під час цієї школи я більше дізналася про служіння у таборах. Зрозуміла, який повинен бути характер у людей, які займаються ним. У нас повинні бути правильні мотиви та цілі, щодо християнських майданчиків...
Також ми дізналися як запобігти проблем у команді".
"Мене звати Наріне!
В цьому 2019 році мені пощастило побувати в Місіонерській школі два рази (це мої перші). Завдяки першій школі взимку, в мене з'явилася можливість співати в групі Solid Rock Worship, чому я дуже рада. Відчувається духовний ріст.
Хочу висловити щиру подяку Solid Rock Mission, за можливість навчатися, пізнавати Бога і бути ближчим до Нього. Дякую за те, що навчили бути гідним служителем в групі прославлення і служителем у християнських таборах".
"Мене звати Діана, мені 14 років. На цій школі було круто.Були класні уроки, на яких я дізналася багато корисної інформації щодо служіння у християнських дитячих таборах . Я зрозуміла, що служити в дитячих таборах складно, але круто, бо там змінюються серця дітей і вони приходять до Бога, і я хочу цим займатись".
"Мене звати Каріна. Мені дуже сподобалася Місіонерська підліткова школа. Бог ніколи не торкався мого серця так як у цій школі. Я просто молилася, не зважаючи ні на кого. Спочатку нам розповідали про те, що буде дуже складно, потрібен відповідний характер, я навіть почала сумніватся, почала думати про те, що я ще не готова. Та Бог укріпив мене. У цьому році я незважаючи ні на що повинна поїхати у табори!"
Ua